- හොදින් සෝදා ලියාගත් රාබු කොළ අවශ්ය පමණ
- ලොකු ලූනු ගෙඩි 1
- සුදු ලූනු ගෙඩි 3
- අමු මිරිස් කරල් 2
- අබ තේහැදි
- තෙල් ස්වල්පයක්
- උම්බලකඩ ස්වල්පයක්
- කැමති නම් කපා ගත්
- තක්කාලි ගෙඩියක්
- රම්පේ ,කරපිංචා
- ලුණු අවශ්ය පමණ
සාදන ක්රමය :
පෑන්
එකක් ගෙන තෙල් ටිකක් දමා ලිප තබන්න.එයට අබටික දමා පුපුරද්දී සුදු
ලූනු, ලියා ගත් ලොකු ලූනු ගෙඩියක් ,අමුමිරිස් ,උම්බලකඩ ,තක්කාලි,රම්පේ
,කරපිංචා හා රාබු කොළ දමා වතුර හිදෙන තෙක් හොදින් මලවා ගන්න .ලුණු
අවශ්ය පමණ යොදා ලිපෙන් බා ගන්න .