December 20, 2016

Posted by Administrator on 11:21 AM




  • පොල් ගෙඩි 1 1/2 ක පොල් (200g )  
  • හකුරු 125g    
  • රතු සීනි 150g 
  • පිටි 150g , බේකින් පව්ඩර් තේ හැදී 1
  • පොල් කිරි අඩු කෝප්ප 1/2 වගේ (50ml ගන්න)
  • වැනිලා..කජු 50g
  • කැමතිනම් කුරුදු කුඩු, එනසහල් කුඩු එකතු කරන්න..
මුලින්ම සීනි සහ ග්‍රේට් කරගත් හකුරු පොල් කිරි සමගින් උණු කරන්න
එයට පොල් එකතු කරන්න,වැනිලා හෝ කුරුදු කුඩු, එනසහල් කුඩු එකතු කරන්න, දැන් එය නිවෙන්න තියන්න..
*නිවුනට පසු පිටි+බේකින් පව්ඩර් සහ කපාගත් කජු එකතු කරන්න
*150C උෂ්ණත්වයෙන් පැය 1 විනාඩි 20 බේක් කලා  170C  නම් පැයක් වගේ ඇති,